rosa sløyfe!

Fantastiske Kari Skistad har er ei av mine fabelaktige kunder, og her er hennes historie.

En historie som rører meg, og ikke minst en historie som rammer flere enn vi kanskje aner.

Om trening og livet

For fire år siden traff livet meg midt i mellomgulvet.

Jeg var på første rutinesjekk på Brystdiagnostisk senter og fikk beskjed om at jeg var en av de 2800 kvinnene som hvert år som blir rammet av brystkreft.

Operasjon og behandling gikk veldig greit. Men jeg ble veldig tappet for krefter og merket at høyre arm ikke var helt med meg hele tiden. To år senere innså jeg at tiden var moden for å gjøre noe aktivt for å få mer krefter i hverdagen.

Veien gikk til Elixia, hvor jeg hadde trent tidligere. Jeg forstod samtidig at dette kan jeg ikke klare alene, jeg trengte hjelp til å finne min treningsvei.  Jeg var klar for trening og for å gjøre en avtale om personlig veiledning.

Tilfeldigvis var det Lisbeth jeg hadde de to første PT timene med. Vi fikk god kontakt da jeg fortalte om min situasjon, det var derfor enkelt å avtale PT timer med henne. Det første halvåret hadde jeg PT time annen hver uke, dette har gradvis blitt endret slik at jeg nå har PT time hver fjerde uke.

Målet med disse timene for meg er å bli tryggere ved egentrening, på egenhånd eller i felles timer. Lisbeth setter også sine mål for meg, utfordrer meg og dytter meg vennlig og bestemt fremover og oppover. Nå er Lisbeth sitt mål at jeg skal kunne løfte 80 kg i markløft før Jul. Kjenner jeg henne rett, så blir det sånn og jeg gleder meg til det!

Jeg kjenner at jeg har blitt mye sterkere i løpet av de siste to årene og gledet meg stort over at jeg kan løfte trær og plank da vi hadde veddugnad på hytta i høst. Jeg skryter av megselv, og bruker Lisbeth sine ord – ”Jaaaa” og ”Fantastisk” – både titt og ofte. Dette har smittet over på jobbsituasjonen min også, jeg har blitt tryggere på eget arbeid og tar imot ros med et stort smil.

Kanskje du som leser dette lurer på om ikke jeg kunne klart å bli sterkere uten PT timer med Lisbeth.

Svaret mitt er jo, men ikke så sterk som jeg har blitt.

På egenhånd hadde jeg ikke funnet glede i styrketrening i salen, deltatt på så mange ulike gruppetimer og klart å bli så sterk i høyre arm at jeg igjen kan gjøre armhevinger.

Høsten 2012

Kari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s